30 Mart 2009 Pazartesi

Gak gak


Baldanadamım benzer objelere tek isim veren çocuklardan. Onun için uçan herşey gak gak. Kelebek sinek ve her türlü kuşu gördüğünde gak gak diye bize gösteriyor. Geçen gün odasina giren sineği uzun süre inceledikten sonra sineği gak gak tan ayırmayı başardı. O na da "ne" diyor artik si"ne"k.
Geçtiğimiz cumartesi günü baldanadama kuruyemiş almak ve güzel havadan faydalanmak için Eminönüne gittik. Benim gizli amacımsa yenicami önundeki kuşlarla oğlumu tanıştırmaktı. Kuşları görür görmez gak gak diye koşuverdi. Uçurdu , kovaladı pek güldü eğlendi. Bizde bol bol fotorafını çektik. Yakındaki evcil hayvan satan dükkanların oraya da girdik. Baldanadam o kadar çok hayvanı görunce nereye bakacağını şaşırdı bense hayvanların o korkunç şartlarda bulunuyor olmasından çok üzüldüm. İnternette bu durumu şikayet etmek için mercii araştıracağım. Keşke hepsini alıp doğal ortamlarına bırakabilsem.

Benim açımdan üzücü bu kisa geziden sonra baldanadamla açık havada öğle yemeği yedik. Yanımıza gelen kedilerede baldanadamın mamasından biraz verdik. Kedi afiyetle köfteyi yerken baldanadamda seyretti.

İşte güzel günden kareler...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

free html visitor counters
Blog Widget by LinkWithin
 
Copyright 2009 Baldanadam